KALI OREXI

KALI OREXI Kali Orexi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 156 beoordelingen
26 jan 2021 om 20:22 Sorry maar de moussaka was helemaal uitgedroogd en duidelijk al tijd geleden gemaakt. Ook niet lekker van smaak. Voorgerecht en dessert viel wel mee en vriendelijke bezorger.
24 jan 2021 om 22:16 Zeer lekker. Heel content.
16 jan 2021 om 20:03 Koud, weinig en vooral te duur. Mis de oude Griek.
16 jan 2021 om 18:53 Fantastisch! De originele Griekse keuken aan huis gebracht. Een echte aanrader. Wij bestellen zeker en vast nog eens!
28 dec 2020 om 11:15 We bestelden Mezze, mixed grill en calamares. Ruime porties. Super mooi verpakt. De mezze was echt lekker. De calamares ook. De mixed grill zou me beter smaken ter plaatse. Het vlees was al een beetje afgekoeld. Ps vraag meer brood, ipv frietjes (slap)
27 dec 2020 om 21:22 Eerste ervaring was meteen een positieve ervaring. Levering mooi op tijd, alles heel lekker en verzorgd geleverd. Grote porties. Aanrader!
27 dec 2020 om 0:44 Zeer verzorgd en lekker , meerwaarde voor onze stad. Jamas
20 dec 2020 om 18:25 Lekker, mooi op tijd
20 dec 2020 om 14:30 Eten was zeer lekker bedankt Benny
8 dec 2020 om 23:02 De mixed grill schotel was heel lekker. We hebben voor 5 personen besteld maar was zemfs te veel! Het eten kwam op tijd en was nog warm. Het vlees was goed gebakken en niet vettig. We zullen hier zeker nog bestellen.
28 nov 2020 om 22:10 Perfect!
27 nov 2020 om 19:22 SUPER LEKKER ... eindelijk een deftig grieks restaurant in onze buurt. Ik zal hier zeker nog bestellen. En absoluut eens gaan eten. Bestelling ging gemakkelijk, vriendelijke mens. Maar O ZO lekker ... :-) doe zo verder.